Pokličite nas +386 (0) 590 44 925

Domov » Kompostniki BIGHANNA

Kompostniki BIGHANNA

Filozofija Big Hanna kompostiranja je zelo preprosta – ponuditi ljudem zanesljiv in učinkovit sistem, ki rešuje problem ravnanja z biološkimi odpadki na mestu njihovega nastanka.

Z uporabo kompostnika Big Hanna sklenemo krog predelave bioloških odpadkov na kraju samem – naj si bo to v kraju kjer živimo ali delamo in s tem prispevamo k trajnostnemu razvoju. Biološki proces s kompostnikom Big Hanna poteka na popolnoma naraven način in nima nikakršnih obremenilnih vplivov na okolje. Namesto da z biološkimi odpadki polnimo smetišča, jih raje pretvorimo s kompostnikom Big Hanna v naraven, hranilen kompost, s katerim Zemlji vrnemo vsaj delček tistega, kar iz nje črpamo. To je naložba v naše življenjsko okolje, s katero moramo pričeti TAKOJ, da se bo v prihodnosti učinkovito obrestovala!

Od leta 1991, so  kompostniki Big Hanna nameščeni v številnih državah širom sveta. Uporabljajo se v stanovanjskih soseskah, zaporih, vrtcih, šolah, hotelih, v planinskih kočah, v konferenčnih centrih, restavracijah in menzah, vojašnicah, bolnišnicah, zdraviliščih ter mnogih drugih subjektih, kjer dnevno nastajajo organski odpadki.
Projekt Eden, O2 Arena v Londonu ter Raziskovalna postaja Svalbard, na Severnem tečaju, so le nekatere od mnogih referenc, ki so primer učinkovitega delovanja kompostnika Big Hanna.

Kompostnik BIGHANNA
Kompostnik BIGHANNA

Uporabniki kompostnika Big Hanna imajo zelo visoke zahteve glede ravnanja z biološkimi odpadki, z ekonomskega in praktičnega vidika. Zaradi dolgoletnih izkušenj z nameščenimi in delujočimi Big Hanna kompostniki, lahko zagotovimo, da veriga od kuhinjskih odpadkov do nastanka komposta deluje na najbolj enostaven, učinkovit in praktičen način. Dvigalka zabojnika, drobilnik, polž, dovodni lijak za odlaganje hrane, so le nekatere od možnosti, s katerimi lahko Big Hanna kompostnike prilagodimo željam in potrebam slehernega uporabnika.

Delovanje kompostnika BIGHANNA
Delovanje kompostnika BIGHANNA

Seznam modelov in tehničnih lastnosti kompostnikov BIGHANNA

BIGHANNA model T-40
BIGHANNA T-40
BIGHANNA model T-60
BIGHANNA T-60
BIGHANNA model T-120
BIGHANNA T-120
BIGHANNA model T-240
BIGHANNA T-240
BIGHANNA model T-480
BIGHANNA T-480
BIGHANNA dvigalka
BIGHANNA dvigalka

REFERENCE

BIGHANNA
BIGHANNA
BIGHANNA model T-40
BIGHANNA T-40
BIGHANNA model T-60
BIGHANNA T-60
BIGHANNA model T-120
BIGHANNA T-120
BIGHANNA model T-240
BIGHANNA T-240
BIGHANNA model T-480
BIGHANNA T-480

Za povpraševanje nas pokličite ali kontaktirajte preko kontakta.