Kangl’ca GAJA®

45 

V vsaki kuhinji se dnevno nabira veliko ostankov hrane, vse od olupkov, solate, pokvarjenega sadja, jajčnih lupin, kavnih usedlin, čajnih filtrov do ostankov s krožnikov. Vsi ti odpadki sčasoma končajo na kompostniku ali v zabojniku za biološke odpadke. Pred tem pa jih začasno shranjujemo pod pultom, v vedru za odpadke ali na balkonu v vreči. Vsi ti odpadki sčasoma le pridejo na kompost ali v zabojnik za biološke odpadke, vendar pa se nam občasno ne da tekati ven za vsak kupček odpadkov. So pa tudi dnevi, ko enostavno nimamo veliko odpadkov, zato jih shranjujemo v kakšni simpatični plastični posodi kar na kuhinjskem pultu, da je čim bolj pri roki. In dokler posodica ni polna, se odpadki po malem kopičijo, bakterije v odpadkih hitro delujejo in iz naše lepe posodice sredi kuhinjskega pulta se začne širiti neprijeten vonj, mrčes pa veselo poplesuje po prostoru, tudi kakšen črviček se zvija in kotali po pultu. Še posebej je ta pojav zelo moteč v poletnih mesecih, ko je klima prijetno topla. To je zgodba, ki se odvija skoraj v vsaki kuhinji.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Kanglca Gaja ostanki zelenjave pult 600 375 1

Organski odpadki v kuhinji

KANGL’CA GAJA je odlična rešitev za zbiranje bioloških odpadkov kar na kuhinjskem pultu in povsem brez vonjav. Izdelek je idealen za zbiranje kuhinjskih odpadkov ob pri pripravi hrane ali ostankov s krožnika. Zbrane odpadke lahko odlagamo v kompostnik in sami pridelamo naraven, hranljiv kompost ali odpadke odvržemo v zbiralnik bioloških odpadkov.

 

Kanglca Gaja ostanki zelenjave 600 375 2
Kangl’ca GAJA je priročna rešitev

NERJAVEČE JEKLO – obstojen material, kjer ne bo rje, madežev ali prask. Material se ne bo odkrušil ali se navzel vonjav.

 

Kanglca Gaja velikost uporaba 600 375
Dimenzije kangl’ce GAJA

OGLJENI FILTER – dva filtra z aktivnim ogljem vsrkata neprijetne vonjave in preprečujeta, da bi le-te uhajale v prostor. Beli predfilter ščiti neposreden stik odpadkov z oglenim filtrom in tako podaljša njegovo delovanje. Beli predfilter je pralen in ga peremo z mlačno vodo in blagim pralnim sredstvom. Skupaj z oglenima filtroma suhega namestimo nazaj. Ogljenih filtrov ne preremo, saj bi tako uničili aktivno oglje. Komplet filtrov zamenjamo po 4-6 mesecih uporabe.

 

Filtri kanglica GAJA 2
Filtri

ENOSTAVNO ČIŠČENJE – izdelek lahko pomijemo s čistilnimi sredstvi za posodo ali v pomivalnem stroju. Prej filtre odstranimo.

PRIROČNO – izdelek lahko postavimo na kuhinjski pult ali pod umivalnik, kjer koli je najbolj priročen prostor za odlaganje odpadkov. Odpadke lahko zbiramo brez strahu, da bi se začele pojavljati mušice ali neprijetne vonjave v prostoru. Odpadke lahko odlagamo direktno v Kangl’co ali v notranjost namestimo ustrezno vrečko. Biološko razgradljivo vrečko odvržemo skupaj z odpadki, pri uporabi plastične vrečke pa pazimo na ločevanje odpadkov.

 

Kanglca Gaja lepa pult
Priročna postavitev kangl’ce GAJA na pult ali pod pult

UPORABNO – poleg zbiranja bioloških odpadkov je izdelek primeren tudi za zbiranje manjših količin plenic dojenčkov.

100% ZADOVOLJSTVO

Za povpraševanje kliknite tukaj.

 

Dodatne informacije

TežaNi na voljo
DimenzijeNi na voljo
Barva

Bakrena, Srebrna

×