Kangl'ca GAJA

Saj poznate zgodbo, ki se odvija v skoraj vsakem gospodinjstvu … Na pultu se valja bolj ali manj lepa plastična posodica, v kateri se nabirajo organski odpadki. Iz posodice smrdi, okoli nje letajo vinske mušice, pogled ni prav nič lep. In večna prerekanja! Kdo bo sproti odnašal organske odpadke do zabojnika za smeti?

Pa veste, da ni nujno tako?! Najboljšo gospodinjo in najbolj topel dom obdarujte s praktično in lepo posodo za zbiranje organskih odpadkov – kangl’co GAJA.

Kangl’ca GAJA je tudi lepo darilo

Kangl’ca GAJA – odlično darilo za prihajajoče praznike

  1. Nobenih dvomov več, kaj kupiti. Posodo za organske odpadke potrebuje vsaka gospodinja – in gospodinjec! Ideja za lepa in praktična darila pa je vedno dobrodošla!
  2. Praktično. Organske odpadke zbirajte na enem mestu in brez smradu. Posoda se preprosto pomije na roke ali v pomivalnem stroju.
  3. Estetsko. Kangl’ca GAJA je estetsko dovršen izdelek, ki bo okras vsake kuhinje. Izdelana je iz materiala inoks, ki ne rjavi.
  4. Prostornost. V kang’lco GAJA lahko shranite do 5 l oz. 3,5 kg organskih odpadkov, pokrov s filtri pa preprečuje neprijeten vonj. To pomeni manj sprehodov do zabojnika za organske odpadke, saj ne bo nič hudega, če polna kanglica na pultu ostane kak dan dlje.
  5. Za povpraševanje po kangl’ci GAJA kliknite tukaj.
×