Deutsch   English   Slovensko  

Über das Unternehmen


POSLANSTVO – Naše poslanstvo je zagotavljanje najboljših izdelkov za predelavo bioloških odpadkov v nekaj ponovno uporabnega – kompost. Naš lastni proizvod so hišni izotermični kompostniki GAJA, namenjeni za gospodinjstva in individualni uporabi. Samokompostirne naprave BIG HANNA, so Švedski izdelek, prisoten že od leta 1991, v 30 državah po vsem svetu. Naprava je vrhunska, dosega odlične rezultate in je deležna številnih priznanj na področju predelave bioloških odpadkov, na mestu njihovega nastanka. Naprave so različnih velikosti, namenjene so vsem večjim prehrambenim obratom, stanovanjskim skupnostim, izobraževalnim in zdravstvenim ustanovam, hotelom, restavracijam, skratka BIG HANNA je dobrodošla povsod, kjer nastajajo kuhinjski odpadki.

VIZIJA – Postati inženir na področju kompostiranja. Želimo si ohraniti čisto okolje, pomagati Zemlji, ji vrniti delček tega, kar nam nudi vsak dan, da postane še rodovitnejša in bogata z vitamini ter minerali.

CILJI – so predvsem izdelovanje lastnih izdelkov, širiti izdelke za dom in vrt, lastne blagovne znamke in pridobiti prepoznavnost na celotnem domačem trgu, kakor tudi na tujem trgu. Želimo si še naprej uspešno širiti ponudbo in zadovoljevati želje potrošnikov.

KREATIVNOST – V našem podjetju radi raziskujemo, preizkušamo in izobražujemo. Tako smo uresničili kar nekaj idej, ki se pojavijo in z drznostjo prodiramo na področja, ki nujno potrebujejo spremembe. Ponujamo izdelke, ki imajo zelo dolgo življenjsko dobo, saj so materiali trajni in okolju prijazni.

VREDNOTE

  • Pristni medčloveški odnosi.
  • Izobraževanje, prenos znanja ter zagotavljanje osebne rasti in rasti kolektiva.
  • Usmerjenost v zeleno prihodnost, nove izzive, razvoj, trajnosti in učinkovitost.


NAŠE PREDNOSTI

  • Prvi smo v Sloveniji predstavili samokompostirno napravo BIG HANNA.
  • Izdelalujemo lastne izdelke in sodelujemo s slovenskimi proizvajalci.
  • Širimo ponudbo izdelkov za dom in vrt, proizvedenih v Sloveniji.
  • Izobražujemo in vzpodbujamo otroke v šolah, vrtcih, da kompostirajo.
  • Sodelujemo v projektih z Eko šolami in doniramo izdelke, da otroci sami spoznajo proces kompostiranja in se tako učijo ter dobijo dobro popotnico za nadaljnjo skrb za čistejše okolje.
  • Predvsem želimo osveščati in ponuditi kar največ na področju kompostiranja.
ELEON d.o.o. - kompostniki
Kontakt und Bestellungen

ELEON GmbH
Cesta komandanta Staneta 4A
1215 MEDVODE, SLO, EU
Tel.:+386 590 44 925
Mobi:+386 41 586 919
info@kompostniki.com

Komposter

Kompostniki na Facebooku Kompostniki na Twitterju

Created by: TRISTO d.o.o.